Què és Andbloggers?

Q

IMG_20150713_170022

Andbloggers és un agregador de blogs del principat d’Andorra, on s’hi poden trobar tots els autors de bitàcores de tots els temes, separats per categoria.

Andbloggers funciona exclusivament com un pont cap a les fonts originals, no permetent llegir tot el contingut ni generar comentaris. Som respectuosos amb les fonts i amb els autors: la nostra funció està en dinamitzar.

Andbloggers no cobra per dinamitzar els continguts.

Si estas interessat o interessada en incorporar el teu blog a Andbloggers, envia’ns un email a parlem@sisegrau.com i l’analitzarem en 48 hores.

Què és Andbloggers? ferranet
Andbloggers és un agregador de blogs del principat d'Andorra, on s'hi poden trobar tots els autors de bitàcores de tots els temes, separats per categoria. Andbloggers funciona exclusivament com un pont cap a les fonts originals, no permetent llegir tot el contingut ni generar comentaris. Som respectuosos amb les fonts...
<img class="alignnone size-full wp-image-11411" src="http://sisegrau.com/andblog/wp-content/uploads/2010/09/IMG_20150713_170022.jpg" alt="IMG_20150713_170022" width="1000" height="529" /> <strong>Andbloggers</strong> és un agregador de blogs del principat d'Andorra, on s'hi poden trobar tots els autors de bitàcores de tots els temes, separats per categoria. <strong>Andbloggers</strong> funciona exclusivament com un pont cap a les fonts originals, no permetent llegir tot el contingut ni generar comentaris. <strong>Som respectuosos amb les fonts i amb els autors</strong>: la nostra funció està en dinamitzar. <strong>Andbloggers</strong> no cobra per dinamitzar els continguts. Si estas interessat o interessada en incorporar el teu blog a <strong>Andbloggers</strong>, envia'ns un email a parlem@sisegrau.com i l'analitzarem en 48 hores.

Add comment

Andbloggers, l'espai blocaire del Principat d'AndorraAgregador independent de blogs andorrans2021